torstai 24. maaliskuuta 2011

Melekoinen tuuli

Kylläpä tänään on tuullu. Iltapäivällä ajelin töistä kotiin, joutu tuleen hilijakseen, kun tuuli yritti paiskoa autoa minne sattuu. Ja välillä oli tie ihan puhdas ja hyvä ajaa, välillä tuli lunta tuiskuten pelloilta niin, ettei eteensä nähny juuri muutamaa metriä enempää. Juuri ennen isolta tieltä kotikylälle kääntymistä meni pasmat sekaisin ja iski äkkipaniikki, kun huomasin pellolla nurin menneen rekan. Ja olihan sitten paikalla myös hinausautoa, poliisia ja toinenkin nurinmennyt auto. Kolaroineet olivat kuulema, mutta taisi osasyyllinen löytyä tuulestakin. Se puhalsi meidän pihan nurkilla äkkimittauksella 6-10 m/s ja puuskissa oli noin 16 m/s. Ihan kiitettävä tuuli...Tosin se sais kyllä jo alkaa laantua, vielä vaan kohisee nurkissa :(

Nyt alkaa olla flunssa voitettu. Jotain vielä torvissa pyörii ja välillä yskittää, mutta vauhti alkaa olla jo entisenlainen. Harmittaa vaan, kun ei oikein iltaisin ehdi tehdä muuta kuin ruokaa perheelle. Kaikki käsityöt jää viikonloppuihin. Iltaisin nukahdan sohvalle pikkutirsoille ja lapset kiljuu, "ET NUKU!!!" Höh, kumma juttu... :)
Jaaha, jos sitä menis aikaisin kerranki sänkyyn asti, vois lukea kirjaa hetken aikaa. Siihenkään ei oikein ole aikaa yleensä, vaikka lempiharrastuksiini kuuluukin.

Venäjän kurssi alkaa kääntyä loppua kohti, ei ole enää kuin reilu kuukausi jäljellä. Paljoa ei ole tullut opittua, mutta pikkuhiljaa aakkoset on alkaneet luonnistua ja jopa muutamia sanoja ja sanontojakin on jäänyt päähän. Keskimmäistä likkaa harmittaa, ku se ei saa valita ensi vuonna yläkoulussa enää uutta kieltä. Hänhän lukee jo kolmatta vuotta pitkää saksaa englannin lisäksi. Sanoo, jotta saksa on helpompaa ku englanti...Itte oon kyl aina kans saksankielest tykänny :)

Ah, bis nechsten. Tchüss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti