tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kevättä ilmassa

Noin, huhtikuukin on taas vaihtunut. Jokohan se kevät viimein saa? Viikonloppuna lentelivät joutsenet edestakaisin peltojen päällä ja tänään näin ensimmäiset töyhtöhyypät. Pellot lainehtivat vettä ja joet tulvivat jo vähän, saa nähdä miten paljon tuo meidän veto-oja tulvii sitten kun aika koittaa...Toivottavasti ei nouse kasvimaalle asti.

Hartiahuivini valmistuu hyvää vauhtia, laitan tähän kuvan kun se vielä oli hieman enemmän kesken kuin nyt. Lankana ihana Teeteen Elegance, jossa kampavillaa ja silkkiä.

Ai niin, koirauutisia!!! Gillan juoksu alkoi viime viikon lopulla. JES! Joten astutushommiin päästään kuun puolivälissä. Saa nähdä sitten, miten onnistuu, mutta jos onnistuu, niin pentuja olisi odotettavissa tuossa kesäkuun puolivälissä. Ei tartte miettiä lomareissuja tms :) Isäksi pennuille on valittu Irokon Moonlight aka Rasti, komea trikkiuros tuolta Humppilasta, luonnetta löytyy ja käyttöpuolelta BH (käyttäytymiskoe). Toivotaan parasta.

Tässä vielä kuva Ruudusta ja Raidasta, keskimmäisen likan marsuista, jotka hän sai helmikuussa. Hassut pötköt :) jotka rakastavat sylissä makoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti