lauantai 25. helmikuuta 2012

Kevät ei tullukkaa

Ja just kun oli pari päivää ihanaa keliä, Turussa loska roiskui ja asfaltit oli jo sulat, selvät keväänmerkit oli ilmassa. Tännään tulee sitten taas vaihteeks lunta :( Todella tylsää. Onneks kävin tuossa päivällä jo lenkillä, ettei tartte koirien kans lumipyryyn lähteä.

Eilen oli hieno päivä, illalla käytiin Marttilas Kuokantalolla kattomassa Kilpee. Aina hyvä bändi, soitti taas kerran hyvin :D Mitä sitä muuta sanomaan. Uusi biisi on hieman lattea omaan makuun ja oudoksuttaa sen valinta sinkuksi, mutta mitäpä se mulle kuuluu. Hieno balladi kuitenkin.

Sain ommeltua viimein tuulihousutkin valmiiks, enää ei voi vedota siihen, kun ei huvita lähtee lenkkeilemään :) Tuli yllättävän hyvät, kankaat seisoi kaapissa pari vuotta ja ompeluun meni lopulta vain pari päivää. (kun ei joka hetki ompele). Kuvaa on tänne turha laittaa, kun kyseessä on (yllättäen ) mustat housut, ei niistä saa kuitenkaan mitään selvää.
Tänään ompelin ittelle pitkikset. Nihilistinä olen käyttänyt kauheen näköisiä, reikiintyneitä yms pitkiksiä ja ajattelin ommella kerrankin uudet. Tälle ahterille ei kaupasta tahdo löytyä kunnollisia. Herran jestas, mikä järkytys kun vedin ne jalkaan :) Ompelin ne vanhasta yömekostani, jota pidin joskus 10 vuotta sitten, olin säästäny kankaan.. lohenpunainen ei tod sovi mulle :D No, onneks niitä ei tartte esitellä kellekään ja ehkä värjään ne joskus kun sattuu sopivasti olemaan muutakin värjättävää.

Värjäyksestä tulikin mieleen, miehellä oli vanha Dieselin paita, collegekankainen t-paita, jota hän ei pitänyt. Tein siitä sitten itselleni hihattoman, ja olin kaupasta joskus ostanut halvalla värinappeja, joten värjäsin sen keltaiseksi :) peittyi samalla pienet tahrat kainaloista ja vaate on todella uniikki ja hieno :D Siitä pitää kyl laittaa kuvaa kunhan kuivuu ensin.

Koirien kohdalla odotellaan vaan astutusaikoi, ja ensin sitä juoksua... meinasin kyllä kylmästi astuttaa molemmat yhtä aikaa. Voipihan se olla, että sitten kesällä on about pahimmassa tapauksessa 23 koiraa, mutta sen näkee sitten. Todennäköisesti kyllä jäädään jonnekin lukemiin 14 tai sitä luokkaa. Eikähän sitä tiedä, jos tuo vanhus vaikka heittää henkensä. Siltä ei kyllä vaikuta, lenkilläkin jaksoi siinä missä muutkin, ja herralla on ikää jo 15,5 vuotta :o

Mutta takaisin ompelemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti