keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Uintia

Tänään oltiin uimassa. Ei tuu kovin usein lähdettyä halliin uimaan, mutta kivaa oli. Käytännössä tänään ei tullut hirveästi kuntouitua, vaan enimmäkseen paneuduin lihastreeniin :D eihän sitä paljon osaa tehdä, eikä niil vissiin meikäläisen ruhoon mitään vaikutusta oo, mut tulipahan ees liikuttua. Niskalle ja selälle teki hyvää hieroa niitä noilla vesisuihkuilla.

Tämmöisen topin ompelin eilen nuoremmalle likalle, ku se halus. Kangas on seissy kaapissa noin 15 vuotta, noita trikoita tuli ostettua joskus torilta pari muovikassillista, kun niitä sai halvalla. Ovat kuitenkin ihan Nanson trikoota, joten ei mitään heikkolaatuista. Tämä toppi siis ihan hihaton, nuo olkaimet ei kuulu vaatteeseen :)


Huomiseksi ohjelmassa on shortsihaalarin ompelua, tänään ostettiin kangasta ja muuta materiaalia.Olisin ostanut ittelleni uimapukukangasta, muttei löytynyt sopivaa väriä. Ostin viime kesänä 2 eurolla alaosan ja olen ajatellut tehdä toppimallisen yläosan siihen itse, mutta joutuu odottelemaan, että löytyy sopivaa kangasta. Samalla tänään uidessa tuli mieleen, jotta voisikohan tehdä uimapuvun itse vanhan mallilla...

Siinähän se tämä päivä sitten menikin :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti