maanantai 9. huhtikuuta 2012

Ei tullu korsetista kunnollista :(

Siinähän se sitten otsikossa jo onkin. Eli tuo korsetti, mitä olen ollut tekemässä, epäonnistui. Nyt pitää sitten korjata rippeet ja kattoa, mitä siitä lopulta tulee. Tarkoitus oli tehdä kokokorsetti, mutta siitä tulee nyt sit joku omituinen vyötärökorsetti. We´ll see... ongelmaksi muodostui taas kerran liian suuret ryntäät. Ei niitä saanut asettumaan kunnolla, vaan ne oli aina väärässä paikassa. No, ehkä näin tulee sitten asiallisempaa lopputulosta...

Koko päivä meni sitten ihan hukkaan, ja monta muutaki päivää tuon korsetin retaleen kanssa. En edes lenkille ehtiny, onneks eilen kävin..

Jes, nyt alkoi lähtölaskenta mese-miittiin... enää 4 yötä jäljellä.. hienoo kun on tollasia kavereita edes. Vaikka tavataan vain 2-3 kertaa vuodessa, on ain yhtä hieno tavata. Mitähän kivaa sitä tällä kertaa keksitään :D jos ei muuta, niin ainakin kokousta on tiedossa..

Harmittaa vieläkin, kun tuolta Selkissä olevasta työvaatemyymälästä ei löytynyt sopivia, oikean värisiä housuja mulle. Mietinkin, josko sieltä pitäis tehdä tilaus. Jotta kun mustia työhousuja tulee seuraavan kerran, varaavat mulle oikeeta kokoo parit kolmet ja soittavat sitten mulle. Kävisin sitten joku päivä töiden jälkeen hakemassa ne. Vähän tuosta saattais tulla työmatkaan kiertoo, mutta helpompi niin, kuin että erikseen lähtis hakemaan halpoja housuja, hintaan niille sillo tulis pal enemmän.

Mutta nyt kai takas sen juuttaan korsetin pariin, jotta saa sen joskus valmiiks ja pääsee eroon siitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti