keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Ostoksilla

Lumi tulee, lumi menee...niin siin o käyny muutaman päivän ajan. Aamul o maa ihan lumes, no tosin vain pari senttiä mut valkoinen kuitenki. Iltapäivällä sit o ihan nätti keli eikä tietoakaan lumesta. Ehkä jo kevät saa??? Mä niin kaipaan krookuksia ja muita kevään kukkasia.

Belle Modestea (korsettiliike) voi kiittää erittäin nopeasta toimituksesta. Eilen illalla seitsemän jälkeen tilasin Belle Modestelta korsetin luita ja plansetin. Yllätyin kovasti, kun tänään oli jo paketti laatikossa. Eihän mulla ole vielä tuo edellinenkään viritelmä valmis, mutta uuteen on oltava osat, jotta saa sit ommella heti kun siltä alkaa tuntua. Samalla huomasin hienon soljen ja ostin sitten senkin... jos joskus semmoisen hienon viitan tekis..

Tässä ekana se keskeneräinen korsetti...ei mitenkään pahasti kesken :D


 Tässä ostamani luukasa.

Ja lähikuva vielä tuosta soljesta, se on ihana!!!

Ajalteltiin vielä tänä iltana lähteä tytön kans lenkille. Mutta tämä kisu (Guzzi) ei taida lähtee minnekään :) Meidän kissat on vallan ihastuneet tuohon kiipeilypuuhunsa. Ne mahtuu noihin roikkukoreihin just ja just nukkumaan. Ovat tarpeeksi korkealla maasta, jolloin koirat ei yllä kiusaamaan, ja mikäs sen parempi makuupaikka...

Mutta nyt ulos, kun vielä on valoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti