lauantai 26. tammikuuta 2013

Shoppailua

Ah, ihana lauantai :)

Tänään lähdettiin heti herättyämme, eli siinä puolenpäivän tienoilla Turkuun :) tiedossa oli shoppailukierros. Ei meil mitään ostamista ollut, mut kuitenki.Likka tahto poikakaverinsa kans Caribiaan uimaan, joten heidät heitettiin sinne ekaks.


Meidän piti vain hakea satiininauhaa ja Ikeasta korihyllykkö tms. mutta päädyttiinki Cittariin shoppailee :) Mukaan lähti miehen suosituksesta nämä ihanat talvikengät. Nää on ihanan tukevat, vaikka ovatkin ihan piikkarit :)


Miehelle ostettiin kans uudet talvikengät, kun hällä ei ole oikein minkäänlaisia kunnon kenkiä. Näis on vähän asennetta, eikä oo mitkään pappakengät :)


Ja loppujen lopuks oli ihanaa, kun hän sai heräteostosinspiksen ja osti ittelleen nämä :) Hän on aiemmin ain ollu nii jäykkä ja totinen, että oli ihana huomata, että joskus hääki osaa yllättää :)


Toissapäivänä sain Glitteristä mukaani pari kaulakorua ja ihanat sopivat korvikset. Pitää kattoa, jos niistä joskus saa jonku kuvan, korvikset oli aika hankalat kuvata, kun yritin.

Kaikenkaikkiaan tää päivä oli aikaslailla onnistunut. Ruokana meillä syötiin tänään kerranki terveellisesti, salaatteja ja paistettua lohta. Illan päätteeksi vielä treenattiin ja venyteltiin, sain miehenki mukaan kokeilemaan, hänellä kun kunto on kans aika pohjalukemiin päässy. Olis kyl hienoa, jos sais hänetkin mukaan ja voitais yhdessä harjoitella ja parantaa elämänlaatua. Elämä on välil menny aika pahastikin alamäkeä, niin on ihan kivaa vaihtelua, että välillä edes näyttää vähän valoisammalle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti