sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sukuloimassa

Eilen käytiin, meille tyypilliseen tapaan, päivän reissulla Savossa. Eräs sukulainen järjesti keskisuuret tuparit ja  käytiin sitten tarkastamassa uus talo. Hieno oli ja ihanasti sisustettu, ihan kävi kateeks, kun ittellä ei oo aikaa eikä rahaa järkkäillä kaikkee. Ihanasti oli vain muutamia sävyjä, piristetty pienesti, kuin suoraan sisustuslehdestä. Ihanan näköistä :)

Reissulla tavattiin siis sukulaisia. Kaikenmaaliman tädit, enot, serkut, puolisot, lapset. Jengiä oli kiitettävästi, kivasti ehti melkein kaikkien kanssa jotain tarinoimaan. Vähän tuntu siltä, että meitä pidettiin jotenki omituisia, oltiinhan me ns. etelänihmeitä :) Kaikenkaikkiaan oli kyllä kiva reissu ja toivon, että pääsee tapaamaan sukulaisia vähän useammin, kuin mitä on nähnyt. Välillä menee vuosia, ettei tapaa ketään. (Äitiä, siskoa ja tytärtä ei tässä nyt lasketa).

Kuvia ei reissusta tullut otettua ainuttakaan, vaikka kameroita oli mukana useampikin. En tiiä, miks se unohtu, mut jotenki ei vaa ehkä ilennyt. Vai liekö ollut sitten vaan laiskuus. Kokonaisuutena tilaisuus oli vähän sellainen, ettei siel tullut sellaista tilannetta, että olis tehny mieli kuvata mitään.

Mihin tää päivä taas katos? Likka leipoi ihanan piirakan ja se tuli syötyä melkein kokonaan. Lasagnekin on jo valmista. Pyykkiä pesty ja muutoin vaan lorvinu. Lenkille teki menevän mieli, mut siihen se si jäikin :(  Ny o jo nii pimeetä, ettei enää viitti lähtee. Ommella ei huvita, telkkaris ei oo digiboxi kiinni, joten telkkarinkattominenkaa ei just ny onnistu. Neuloisko si villasukkaa....

Hep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti