keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Juhlaviikonloppu takana

Niin se vaan aika menee, nuorempi tytär pääsi viikonloppuna ripille, samoin mieheni tytär. Tästä johtuen vietimme omituiset juhlat, toinen täällä kotimaisemissa ja itse lähdin vanhemman tyttären kanssa Savoon nuoremman tyttären juhliin. Juhlat vietettiin isänsä kotona. Siitä runsaasti kuvasatoa teksteineen.

Samalla juhlittiin sitten edellispäivänä kummityttäreni 2v synttäreitä. Niistäkin muutama kuva.

Ja lopuksi sitten on vielä muutama sekalainen kuva sieltä sun täältä.


 Halattiin tyttären kanssa kovasti :) Viereisessä kuvassa on Nelli, 17-vuotias kissa, jonka aikoinaan toin kotiin eläinsuojeluyhdistykseltä. Mies silloin uhkasi, että kissalla on aikaa 3 päivää lähteä, no, hänellä se siellä on vieläkin :) Vanhentunut vain kovasti.


 Ite en hevosista mitään käsitä, mutta on ne kivan näköisiä :) Kyseessä exän nykyisen vaimon issikat, tai tuo tummin taitaa olla risteytys. Hassuja, kun eivät ole kovin isoja, noita ei nii pal pelkää. Paitti, kyl niistki aika kova ääni lähti :(


Olin äitini kanssa tulossa rippijuhlista poispäin, kun tuumasin äidille: mentäiskö kattoo isää? No, isäst ei pal kattomista löytynyt ja hautakivikin oli aika uppeluksissa. Toiveissa olisi, jos siskolikka hakis tuolta pois toisen noista kuunliljoista, nii näkyis sitten muutki kukat ja tekstit hautakivessä? 


 Näitä höppänöitä löytyy vielä 3 kappaletta, suurin osa huolenpidostani huolimatta ei halunnut talvella muuta kuin nukkua ja seurauksena ne kuolivat. Tosin niillä oli jo ikääkin jotain 8 vuotta ainakin. Näistä yksi on vielä noita vanhoja, kaksi muuta on nuorempaa kastia, olisko noin 6-7 vuotiaita.


Kummitytön synttäreitä vietettäessä. Siskon koira ja vanhempi tyttäreni pusuttelivat kovasti :)


Tässä on äitini kissa, Niuku :) Vuoden vanha oli jo, kun muutti maalta vapaana eläneenä kaupunkiin kerrostaloon. Hienosti on sopeutunut, tosin siitäkin on jo muutama vuosi aikaa :) Kiva, kun äidillä on joku, joka odottaa häntä kotiin ja on ovella vastassa.


Nuorempi tytär toi taas marsut mukanaan. Tässä ruokahetki menossa :)


Ihanaa, kerrankin ahkeria lapsia talossa. Terassi olikin jo käsittelyn tarpeessa. Pojat (miehen poika ja tyttären poikakaveri) auttoivat esikäsittelyssä, maalaus jäi esikoisen harteille. Hienoo tuli, vaik vielä yks kerros puuttuukin. Sateet keskeyttivät hommat, takaterassi odottaa vielä.


Sillä aikaa, kun likka maalas terassia, me nuoremman kanssa rakennettiin terassien portaille uudet rappurallit. Kestopuuta, ni ei ihan heti mee rikki :)


Tämmöistä meillä tällä erää, kesälomasta alkaa kohta eka viikko olla ohi :( Tylsääääää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti