keskiviikko 28. elokuuta 2013

Rekkamatkailun hyvät ja huonot puolet

MNyt on rekkaviikko puolessa välissä ja on helppo huomata,  mitä kaikkea on äärimmäisen päin seiniä,  mitä on lähes mahdoton toteuttaa ja mikä taas puolestaan on kivaa ja hauskaakin. Ymmärtää kyllä hyvin,  miksi mies jättää monta juttua tekemättä. Ne on liian hankalia toteuttaa helposti, jotta niitä viitsisi tehdä joka päivä.
Otetaan syöminen.  On helppo kurvata sopivan ruokapaikan pihalle ja syödä sitä,  mitä tarjolla sattuu olemaan. Tosin se on ihan järkyttävän kallista ja monesti melko paskan makuista. Eväitä syömällä säästää pitkän pennin (tai sentin nykyään). Vaihtelua saa helposti ja ruuan terveellisyydestä on helppo päästä selville.  Hankaluutena voi pitää sitten sitä, että ensin Kaivat yläkaapista kuivat tarvikkeet ja aineet,  sitten siirrät lattialta kaiken pois,  jotta saat jääkaapin auki. Otat kaikenlaista.  Istut alas ja toteat, että jotain jäi yläkaapista ottamatta.  Nouset ja kaivat. Istuuduttuasi huomaat, että joudut kaivamaan jotain myös jääkaapista uudelleen. Ennen kuin viimein pääset syömään,  huoltsikalla olisit jo pyyhkimässä suupielestä rasvoja tyytyväisenä.
Hyvällä kelillä on hieno ajella ja nähdä paljon uusia paikkoja,  sellaisia, joita normaalisti ei näkisi ehkä koskaan.  Sateella reissu on vähän harmillista,  mutta onneksi aina ei sada. Ihmiset ja paikat vaihtuu, eikä tartte katella  samoja montaa kertaa :)
Meikkaaminen ja piilarien laitto on sitten näissä olosuhteissa jo melkein taitolaji.  Etenkin kun unohti ottaa kunnon peilin mukaan.  Suihkussakäyminen onkin sitten jo yleellisyyttä, jota odottaa. Arvoitus on myös vielä se, pääseekö saunaan,  vai onko se täynnä miehiä...
Nukkuminen.  Kyllähän yksin nukkuu ihan hyvin,  mutta parisuhteessa elävänä sitä mielellään nukkuisi puolisonsa liki. No, koska sänky on vain 70 senttiä leveä,  tuo se omat haasteena eteen. Onneksi on olemassa myös yläpeti, jos alkaa äärimmäinen läheisyys ahdistaa liikaa. Toisaalta täällä ei pääse ongelmia karkuun, vaan ne on kohdattava. Toisaalta taas puolipakko läheisyys myös lähentää ja parantaa suhdetta.
Onhan tämä nyt kertakaikkiaan ainutlaatuinen tapa elää. Ei tällaista kukaan työkseen tekisi :D oppii ymmärtämään asioita ja liikenteen ongelmia ihan erilailla,  kun täällä viettää aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti