tiistai 6. elokuuta 2013

Vieläkö on kesää jäljellä?

Kelit ainakin suosivat. En ole vähään aikaan saanut mitään aikaiseksi. Työt alkoi taas ja sen huomaa, mitään ei jaksa muka tehdä. Pakko yrittää tsempata itteään.

Uutisia: vuokrasin tyttärelle asunnon. Nyyh, siis toinenkin tytär lähtee omilleen asumaan. Siis ekahan asuu isänsä huomassa :) Kohtuuedullisen, toimivan ja erityisesti ison yksiön löysin tytölle. Itte se ei sitä oo vielä edes nähnyt :D Nyt sitten alkaa kaiken tarvittavan haaliminen, yhden maton kai se tarttis keittiöön ja muutaman astian :) Mummon luonahan hän jo eilen kävikin katsastamassa kummitätinsä vanhan kahvinkeittimen. Rahaa menee muutenkin, joten alkuun on tyydyttävä käytettyihin juttuihin, niinhä me muutki ollaan tehty :) Ai nii, varasinha mä hälle pakastimen. Eli kaikki olennainen on hankittu :)

Tämmöisiä marsukuvia on vielä, mitä en oo ennen laittanu tänne :) Nuo hassut on ain pestävä välillä ku alkavat mokomat muutoin haista pissalle. :) Tässä koko pesutoimitus: 1) pesu 2) huuhtelu, jonka jälkeen puristamme liiat vedet pois :) 3) pyyhekuivaks 4) föönaus  Ja hyvä tuli :)





Kanasetkin voivat hyvin, tosin selasin nettiä ahkerasti ja totesin, että ny mä tiedän, miks ne ei muni kauheesti... ne mokomat piti olla maatiaisia, kuulin kyllä, kun rouva kertoi, että heillä oli aiemmin ollut myös "kiinalaisia kääpiökanoja" No piru vie, nää on niiden sekoituksia :( Eli hienosti kerrottuna mille fleur-risteytyksiä. Ja Millet eivät ole kummoisia munimaan, se selittääkin kaiken :) No, olkoot, pitäis vaa talvisuoja niille hommata :)

Äh, pikaiseen taidan käydä jotain käsityötä tekemässä, mieli tekis myös lenkille. Ja sen jälkeen sit jos ehtii ja jaksaa, ajattelin luoda uuden blogin. Aiheen kuulemma sitten ku sellaisen teen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti