torstai 1. maaliskuuta 2012

Lyhyesti tänään

Tänään on sitten ommeltu usean päivän edestä. Aamust ensin hoitelin pois alta koko vuoden odottaneet päiväraharaportit miehen yritykseen, ne piti tehdä ennenkuin veroilmoitus pitää tehdä. Enimmäkseen homma oli ihan vaan Navigonin navigaattorin login fiksausta, lähinnä deletoin ylimääräisiä tietoja, kuten longitudeja ja latitudeja, verottaja ei varmaankaan niitä kaipaa. Tuohon hommaan meni kolme tuntia, sillä aikaa nuorempi tyttäreni oli selkäni takana ommellut itselleen parikin toppia. Hänen oli helppo ommella siinä, kun äiti oli neuvomassa koko ajan tarvittaessa. Laittelen kuvia varmaan huomenna, tuli tosi kivan näköisiä, ja taas ihan vaan jämäkankaista.

Tuon jälkeen aloitin itse ompelemaan nuoremmalle likalle shortsihaalaria, kuten lupasin, värinä herkullisen kesäinen oranssi :) En jaksanut ommella tuota ihan valmiiks asti, vaan jätin jotain huomisellekin. Tarkoitus olisi saada valmiiks huomenna, koska likka lähtee sunnuntaina takas isänsä luo ja haluaa haalarin mukaan. Eipähän tuossa kauaa mene, kunhan vaan saisin aikaiseks ommella.

Tänään oli kivasti lämmintä, jopa 5 astetta päivällä. Tänään tuntui siltä, että kyllä se kevät sieltä tulee, kunhan vaan ehtii , jjeeeee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti