sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Sunnuntaina sataa aina..

näinhä se taas kerran oli. Päiväl alko armoton lumisade, lunta ehti tulla jotain 6 cm, ennenku yks kaks alko kirkastua. Kivahan se, tosin näyttää siltä, että tuol Turun suunnasta ehtii viel illan tullen tulla lisää lunta :(

Ei näytä kauheen huhtikuiselle tuo keli.

Jännän sininen keli :) 

Flamingo :)
Päivälliseks tein tänään riistakäristystä, mies olis halunnut kyl ihan tavan kastiketta siitä, mutta sittenhä se olis taas kerran ollu vain riistakastiketta, eikä käristystä :) Itte oon ny vältelly noit hiilareit jonku verran, joten jätin perunan väliin ja tyydyin kasviksiin.

 Meidän Lillukka o nii lutunen nukkuessaan. Tuota ei pal ulos saa, etenkään talvisin. Viihtyy mainiosti sisätiloissa. Komeroihin Lillillä on mahdoton tuska. Johtunee siitä, kun se syntyi tuonne meidän vaatekomeroon :) hyllylle :)


Tytär ahkeroitsemassa tässä koulutöitään. Niillä on ollu nyt semmoinen vauvanvaatekurssi, ja tässä valmistuu fleecehaalari, jossa ei ole päälläpäin yhtään saumaa näkyvissä :) Odotan innolla, että hän tuo muutkin ompelukset viimein kotiin nähtäville. Tosin saavat toivottavasti nuo vauvanvaatteet pölyyntyä kaapissa vielä muutaman vuoden. Meikä ei tosiaankana ole valmista mummoainesta :)


Jaahs, tänään on sitten siivottu jääkaappi perusteellisesti, pesty taas kerran pyykkiä ja nyt olis vielä vähän silitettävää tuossa odottamassa, joten toimeen mars.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti