maanantai 15. huhtikuuta 2013

Varrella virran ja muita koottuja kertomuksia

Viikonloppu meni nopeasti,  vähän liianki. Mies tuli perjantai-iltana 22 jälkeen kotiin. Söi ja kävi suihkus, jonka jälkeen lähdettiin Virroille tapaamaan mese-kavereita :) Perille saavuttiin tosi aikaisin, klo 2 yöllä :), tosin meno oli ylimmillään siinä vaiheessa vasta. Viikonlopun aikaan tuli tavattua monta vanhaa kaveria ja tarinoitua, tällä kertaa vähemmän autoista ja enemmän betonirakentamisesta, johtuen vissiin siitä, että mökissämme oli alan ammattilainen :) Keli tosin ei tälläkään kertaa suosinut, kuten ei yleensäkään kevätmiiittiä. Yhdistys oli hommannut meille ruuat: loimulohta, perunoita, leipää ja salaattia. Lohi oli tuoretta ja hyvää :)

Sumuinen aamu Virroilla, katselin joutsenten keväistä eloa.
Ei ihan täysin sula vesi vielä.
Mese-miitissä on tietysti mersuja :)

 Likka innostui riehumaan eilen koiran kanssa. Tuosta Bretasta saa hyvän silppumyllyn :) Se tuhosi hetkessä kananmunakennon sytykkeiksi :) innolla kävi repimään, kun likka piti kiinni. Hyvä tuo kun on opetettu puremaan käskystä, saa sit helpommin luonnetestissä sen tarttumaan leluun kiinni, kkun taistelutahtoa mitataan.
Tämmöistä aloin sitten tehdä. Ostin tuon kerän kerran Jätti-Rätistä. Tarkoitus olis, että siitä tulisi kori koirien leluille... saa ny si nähdä onnistuuko :)

Mut ny vois mennä vähän vaik ompelee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti