sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesä tuli, ihanaa !!

Jes, viimeinkin kesä.

Tänä viikonloppuna sain kitkettyä toisen kukkapenkeistä, ihanan kuumaa puuhaa :) Kaks päivää meni rattoisasti pihalla auringossa, joten jostain kumman syystä olkapäätä kuumottaa ;) Viiniköynnös, kesäkurpitsa ja pari tomaattia kasvaa iloisena kasvihuoneessa, puskat alkaa rehottaa ja nurmikko kaipaa ajoa joka viikko.

Pihal pyörii nykyään mopoja ja kevareit joka viikonloppu :) Poika asustaa meillä nyt ainaki vissiin tän kuukauden ja tyttären poikakaveri ( ei ne kai virallisesti seurustele :) ) käy viikonloppuisin ja välil viikollakin. Semmost se nuorten meno o :)


Välil on ihana ottaa torkut riippukeinussa, tai sisällä sohvan viileydessä :) Kiitos ilmalämpöpumpun :)

Huomen alkais monella kesätyöt, toivon kaikille hyvää kesätyöaikaa. Onha se raha tarpeen kaikille.

Kanoista yks munii jo. Toiset taitaa olla vähän liian nuoria vielä. Eiköhän se siitä sitten :)

Serkku kävi kyläs, eihä meil pal ketää koskaan edes käy, joten oli ihanaa vaihtelua. Kiitokset hänelle, sain ihanan munatelineen :)

Mies puhdisti rekkaansa lauantaina.Kiva olla sitten taas puhtaassa :)


Lauantai-iltana keittelin pakastimessa olleita siankärsämöitä :) Homma piti tehdä jo talvella, mutta ei saanut aikaiseksi. Helpompi pihalla tuo on hoidella. Kaverin koiran karvat olin kehrännyt ja nyt sitten värjäsin ekan erän.



Likka myrkytti norjanangervopuskaa. Siihen iskee joka kevät jotkut pienenpienet perhoset munimaan ja siitä parin viikon päästä puska on täynnä pieniä toukkia, jotka syövät puskat kaljuiksi. Nyt oltiin ajoissa liikenteessä myrkyttämässä ne pois. 


Ahkerana tyttönä esikoinen tuunasi koiraa :) eli harjaili takut auki ja roskat pois turkista.


 Tämmöistä tän viikonlopun meno on ollut, kuumista kesäpäivistä nauttien :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti