lauantai 26. lokakuuta 2013

Voikreemiä

Hei taas.

Tää viikko on menny kyl nopeasti. Nuorempi tytär oli viikon meillä syysloman vietossa. Hänen kanssaan tulee aina leivottua milloin mitäkin. Tällä kertaa tehtiin yhtenä päivänä cup cakeja. Niistä tuli ihania vaaleanpunaisella kreemillä. Tänään nuorempi tytär teki Hanna-tädin kakkuja ja vanhempi teeleipiä. Niistäkin tuli herkkuja. Nami.

Kanat on kotiutunut hyvin uuteen hienoon talvimajaansa. Veikkaanpa etteivät ne enää ensi keväänä ole arkoja, kun tottuvat talvella siihen, että ihminen on ihan lähellä. Huomenna tarttis laittaa oveen vielä kahva ja sisäpuolelle haka,  jotta oven saa kiinni kun sinne menee. Naapurilta kävin ostamassa kauroja ja sain samalla kanankalkkiakin. Toiselta naapurilta voisi vielä käydä ostamassa heinäpaalin. Ajattelin laittaa alusiksi heinää, niin on niillä sitten samalla syötävääkin. Voisi tietysti laittaa olkiakin. Vaikka lisäksi.

Koirista on tullut ihan outoja. Ne kulkee koko ajan perässä. Eivät kestä meteliä yhtään. Johtuu varmaan siitä, kun viikolla täällä on aina hiljaista. Ja koska olen ainut, joka oikeastaan on enää niiden elämässä, ne hakee huomiota. Onhan se iso muutos koirillekin kun lapset lähtee kotoa.

Koirankarvaa on tullut taas kehrättyä. Kaverille olen nyt tehnyt ihan täyttä 100% koirankarvalankaa hänen omista koirista. Satuin sitten jossain fbn ryhmässä mainitsemaan, niin pari henkilöä jo kyseli kehräisinkö heillekin.lupasin, kun kyseessä ei ole mikään hehtaarierä :-) kattoo nyt sit lähettävätkö.

Mutta nyt unijukka kutsuu jo, vai liekö ollut nukkumatti. Joka tapauksessa, hyvää ja lempeää yötä kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti