tiistai 14. toukokuuta 2013

Noin, onpa menny taas aikaa edellisestä kirjoittelusta. Viikonloppuna oli kaikki lapset kotosalla, oli tosi kivaa. Saatiin aikaan paljon kaikkea. Kanatarha odottaa enää verkkoa ja sitten saakin kanaset jo kotiutua. Pitäisi kai ajoissa niille jo jotain ruokaakin hommata. Lauantaina käytiin sitten Turussa shoppailemassa Kauppakeskus Hansassa ja Kauppahallista löysin ahvenia :) 

Nuoremmalle tyttärelle tein muutaman valkoisen korin :)

Tämä oli löytö!! FBn kirpparilta löysin rukin, joka on saman valmistajan kuin entinenkin. Tämä vaan on täysin alkuperäisessä kunnossa ja silti kuin uusi. Myös tuo pellavankehruuseen tarvittava härveli on mukana :)
 Tässä kohtaa voin kertoa: kävin äsken surffaamassa netissä ja löysin oikeat termit: tuo pystysuora härveli, mitä pellavankehräyksessä tarvitaan, on nimeltään armi, sen päässä on harkki tai tortti, emmä tiiä kumpi toi on :) toinen on tarkoitettu aivinan kehräämiseen, toinen rohdinpellavan :)

Purjopiirakkaakin tehtiin.

Innostuttiin sitten leipomisesta kunnolla :)

Päätettiin tyttöjen kans tehdä lihapiirakoita. Tässä täyttövaihe. 
Keittoapua :)
Nää oli sitten ihan älyttömän hyviä. Kyl niissä varmaan on kaloreitakin :)
Tyttäret kokeili rullaluistimia ja homma meni vähän riekkumiseks välillä. 



Lopuksi sitten vielä valmiiksi tullut käsityö :) koirille lelukori matonkuteesta. Toimiva ja kiva, kun vaan koirat uskaltais ottaa sielt lelui :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti