perjantai 3. toukokuuta 2013

Vappu meni jo :)

Ihanat kelit suosivat meitä vappuna vaihteeksi. Oltiin ihan vaan kotosalla, tehtiin pihatöitä ja saatiinkin puutarha näyttämään taas ihan elävältä. Jäniksetkää ei olleet tänä vuonna kamalasti syöneet puita :)

Ahkera apulaiseni :)
Mukavaa, kun koiria pystyy pitämään irti pihalla. Siinä ne oli työn touhussa mukana, toimittivat omiaan :D

Gilla-rouva 
Kovin kauas neidit eivät lähde ja ne on opetettu pysymään omalla pihalla, oja toimii rajana.
Nippe ei ymmärrä mitään pihan rajoista, jos sen päästää irti, se juoksee mihin sattuu :) jatkuvasti vahdittavana. Juoksuhihna toimii hyvin ja hää kokee olevansa muka irti :)
 Puutarhasta ei juur pal mitään kasvavaa vielä löydy. Joitakin kevään kukkasia kukkii penkissä, narsissit on nupuillaan, mutta raparperi pilkistää jo ahneena. Ihanaa, kun kohta saa raparperisimaa ja raparperikiisseliä ja raparperipiirakkaa ja raparperisitä ja raparperitätä :)


Likka löysi tuollaisen vaivaisen perhosen naapurin huussin edestä. Mikä lie särkenyt sen siivet, olivat ihan puutteelliset. Katottiin, että parempi sen on päästä vaivoistaan.

Toinen kuva on ojan pientareelta. Joku isompi otus on kaivellut mahdottoman kuopan ja se kolo jatkuu tuohon marja-aroniapensaaseen asti. Yrittänyt vissiin syödä juuria tms. Peittelimme kuopan ojasta kaivamalla savella :) Sinnehän se oli ne maat heittänytkin. Olisko asialla ollut tämmöinen otus:


Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille :) Nauttikaa aurinkoisista päivistä, mikäli niitä on :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti