torstai 7. helmikuuta 2013

Kylkeen

No siinä se lyhyesti :) ei mulla vaan miehellä. Tuli henkilöauto kylkeen rampilla. Näitä "pakko päästä eteen" tapauksia. Onneks ei hajonnu ku autot. Tän päivää rekka ollu si korjaamolla, kyl siit hyvä tulee, kunhan pääsee vielä uudelleen fiksaukseen. Onneks vastapuolen vakuutus kattaa kaiken. Toivottavasti myös ansionmenetykset.

En jaksa käsittää, miten helvetin tyhmiä ihmiset oikein on. Eikö ne piru vie tajua, että jos rekan kylkeen tulee, nii sillo käy ittelle aika huonosti. Tämäkin muija täräytti kylkeen, siitä keulaan, sielt vastakkaiselle puolelle rekan ja kaiteen väliin. Kai maar siellä oli sitten kiva olla... ja vielä ilkes vastata miehelleni, ettei hänel oo mitään käsitystä mitä hän teki. Hohhoijaa, ihanaa ku näit o liikentees enemmänki.

Töissäki meni tänään kaik päin persettä. Tai no ei, mut harmitti kaikki. Juontaa juurensa siitä, kun aamul piti käydä verikokeis ja olla 12 h syömättä. Pyh. Mokomakin työtarkastus. Parin viikon päästä on sit terkkarin käynti, mis arvioidaan kunto ja verikokeiden tulokset yms. Voi hitto, en muuta sano..

Ompeluinspiraatio on taas iskeny, joten oon ommellu sitä sun tätä. Kattoo ny, mitä saan aikaan :) menoks...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti