lauantai 9. helmikuuta 2013

Räpeltelyä ja herkkuja

Heipä hei.

Viime vuonna, kun tytär oli saikulla, se aloitti mulle uudet villasukat. Mun edelliset se otti ittelleen ja käytti kipsinsä kanssa.. no eihä niist valmista tullu koskaan. Itte jatkoin projektia ja sain ne viimein valmiiks. Kiva vaihteeks tollanen valmiiks värjätty lanka, vois joskus kokeilla itteki värjätä luonnonväreillä kirjavaa. Tuliskohan siitä mitään? 


Mä tykkään kamalasti rautakoruista. Siis ihan metalliketjuista.Niitä alkaa olla jo kokoelman verran. Riipuksia on sitten erilaisia, mitä voi ripustella noihin ja vaihdella välillä. Joskus ostan Glitteristä ketjuja, mutta niiden heikko puoli on se, että hopea väri on vain pintasilaus ja se hiertyy muutamassa viikossa pois ja alle jää messinkinen keltainen ketju :( Joten mä teen itte. Nuo rautaketjut kestää. Eikä lähde värit :) Bauhausis on melkeinpä parhaat valikoimat ketjuja, löytyy vähän kaikenlaista. Kiva oli, että sain tuohon siskolta syntymäpäivälahjaksi saamaani kalevalakoruunkin sopivan ketjun, eikä tarvinnut ostaa kallista kalavale-ketjua :)

Käytiinpä tänään sitten syömäss ulkona. Vietiin miehen isä ja äitipuoli syömään, kun ei keksitty niille mitään joululahjaa ja isän syntymäpäiväkin jäi väliin. Ravintola Kultaisessa Hirvessä Turussa oli Lapin viikot ja ruokalistalta löytyi toinen toistaan ihanampia herkkuja. Kyllä sieltä meille kaikille löytyi viimein herkulliset ateriat ja nautimme sitten hyvästä seurasta ja maukkaasta ruuasta. Tekee hyvää joskus käydä ulkonakin syömäs, saa ihan eri perspektiiviä ruokaan. Exän kanssa aikoinaan ei käyty koskaan oikeastaan syömässä ulkona, se mies kun ei tykännyt yhtään ravintolaherkuista, vaan piti olla ns. tavallista ruokaa. Huoks, onneks ne ajat on takana ja nykyinen mies ymmärtää ruuan päälle :)

Iltapalaa ja sukanneulomista illan ohjelmistossa vielä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti