sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Laihtua vai ei, siinäpä ongelma...

Siinäpä on tosiaan ongelma. Kävin viime viikol työterveydes ja suurinpiirtein oli kaikki ok. Verenpaine oli koholla, mutta se nyt olikin jo tiedossa. Yllätyksekseni myös sokeriarvo oli aika koholla, 5,8, rajojen sisällä tosin. Se o semmonen juttu, mitä en siedä, joten kai täs o ny pakko tehdä jotain. Ajattelin kokeilla, auttaisko se, jos vähentäis hiilihydraattia ja rasvaa. Musta ei ole laihduttamaan millään erikoisruokavaliolla, kun luonto sanoo, että pitää syödä terveellisesti. Ja puutteellinen ruokavalio ei mun mielestä ole sitä. Katotaan ny, miten tässä käy, viikon ny yrittäny ja paino tippu kaks kiloo.

Nuorempi tytär ilmaantu eilen talviloman viettoon meille :D Tänään käytiinki si kävelemässä keskustassa lenkki. Oli kyl tosi hieno keväinen keli ja aurinkokin paistoi. Saa nähdä mitä kaikkee me keksitään viikon aikana. Uimaan ehkä ainaki mennään ja Turus käymisest noi likat o puhunu.

Täs viel kuvaa meidän Harrista, joka o joutunu aikoinaan eroon emostaan aivan liian aikaisin. Harrihan löytyi vuorivillapaalien välistä telakalta nälkiintyneenä ja melkein kuolleena, sillo vuosia sitten. Ny Hartsi o jo iiiiso poika :)

Ny pelaamaan lautapeliä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti