keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Aloitetaanpa taas kerran

Tämä on nyt sitten jo kolmas blogi, mitä aloitan. Ensimmäiseen ja toiseenkin kyllästyin, kun kuvien siirto koneelta oli hankalaa. Katsotaan nyt sitten, mitä tästä tulee ja onnistuuko tällä helpommin. Ja tuleeko tätä kukaan edes lukemaan :)

Tarkoitus on kirjoitella tänne kaikkea mitä elämään mahtuu, lapsista, koirista, käsitöistä, omista ajatuksista. En ala itseäni erityisesti tässä esittelemään, lyhyestä virsi kaunis. Savolaissyntyinen pirttihirmu-mallia oleva "ämmä", jolla on perheessä mies ja 3 tytärtä, koiria löytyy 4 ja kissojakin 3. Lisäksi vielä on kotiloita ja akvaario ja hiiriäkin pari ja tulossa pari marsua, joten kai sitä voisi itseään eläinrakkaaksi sanoa...Käsityöt ovat lempiharrastukseni, tällä hetkellä väännän elämäni ensimmäistä korsettia, koirankarvat on kehrätty langoiksi ja villasukkia tulee neulottua muutamat vuodessa.

Kaikessa olen ylenpalttisen nipottava yksilö, harrastuksiini kuuluu myös toisten sanojen kaivelu ja kaikenlainen muu kieroilu, kuten savolaiseen mentaliteettiin kuuluu. Sanoilla leikkiminen on myös kivaa.

Lempimusiikkiani on lähinnä heavy, mitä sitä muuta kuuntelemaankaan. Toisaalta joskus uppoaa ihan poppi, iskelmät ja muut, mutta erityisen lähellä sydäntäni on progressiivinen hevi, johon olen vastikään alkanut tutustua.

Kirjallisuuden puolelta kirjoittelen itse runoja, yksi kirjakin on suunnitteilla, mutten ole päässyt alkua pidemmälle. Olen kirjastomme suurkuluttaja, luen pääasiassa vain fantasiaa ja vampyyritarinoita. Joskus sekaannun rakkaushömpötyksiin ja jopa Suomen historiaan, mutta erityisesti luen nuortenkirjallisuutta.

Tässähän tätä alkua, katsotaan nyt, millaiseksi muodostuu. Voi olla, että kieliasu muuttuu jossain vaiheessa puhekielisemmäksi, tai sitten ei...

Tervetuloa teille, jotka jossain vaiheessa löydätte tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti