keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Huomioita

No niin, itte huomasin heti ainakin näin illasta, ettei sivuston värit toimi kunnolla. Aivan liian himmeät sävyerot, eihän noista näe edes mitä lukee. Ehkä perehdyn näihin sitten huomenna paremmin. Näiden pikkuseikkojen takia itteltäni jää useinkin kaikki tälläinen tekemättä, kun homma menee heti alkuun liian vaikeaksi etsimiseksi. Ärsyttää jatkuva trimmaaminen.

Huomenna olisi vapaapäivä. Ehdin jo hetken kuvitella, että mies palaisi reissuiltaan kotiin, mutta turha luulo. Parisuhde on aina koetuksella, kun kuvittelen miehen palaavan kotiin, eikä sitä sitten näykään missään. Selvennykseksi: miehen ammattina rekkakuski, tai siis hienommin ilmaistuna ammattikuljettaja. Heittää keikkaa koko viikon, sanoo olevansa asuntosäästäjä. No, säästää siinä ainakin lattioita, kun ei ole koskaan kotona. Ja lakanatkin säästyy. Ruokaa tosin ei säästy, kun maailmalla syöminen on kallista, jos haluaa lämmintä kunnon ruokaa eikä vain mitään pelkkää grillievästä.

Omiini piirteisiini kuuluu välillä mieletön säästäminen, joku voisi varmaan kutsua nihilistiksikin. Yritän parhaani mukaan säästää kaikessa missä vain voin, josta syystä juuri äsken korjasin vanhat pitkikseni ja taas niillä pärjää monta kuukautta, jollei jopa vuottakin. Ruuatkin pyrin laittamaan niin, että saan mahdollisimman edullisesti aikaan maittavaa, terveellistä peruseinettä lapsille, jotka ovat 12-15 vuotiaita tyttöjä. Lapset jos saisivat päättää, meillä ei syötäisi muuta kuin makaronia, nuudelia ja kebabia, vuorotellen.

Ei auta, korsetti odottaa ja sormet jo syyhyävät päästä ompelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti