sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Heviä niin että korvat soi

Jes, vaihteeks ihan hyvä fiilis, huomiseen työaamuun asti ehkä jopa..

Eilen käytiin kattomas Turussa 1827 Infernal Musical. Aivan sikahyvä musikaali. Juonenkulku oli musikaaleille tyypillisesti kevyt, mutta biisivalinnat saivat siitä taivaallisen (tai helvetillisen) nautinnon. Pyrotekniikkaa oli juuri sopivasti, ei liikaa että siihen kyllästyisi, mutta sopivasti. Itte yllätyin siitä, miten kuumana tollaset pyrot käy, vaikka paikkamme olivat 11 rivillä, kävi joka kerta kuuma löyhähdys kasvoilla, kun kohtauksessa liekit paloivat Turun yllä. Turun Nuorten Teatterin porukat olivat todella osanneet hommansa ja ohjaajana näkyikin olevan Salkkareista tuttu Miika, eli Juha-Pekka Mikkola. Näytelmän läpi pyörivät kaksi akrobaattia, pelkissä nahkahousuissa. Itse välillä unohduin katselemaan heidän liikehdintäänsä niin, että hukkasin koko kohtauksen juonen. Sen verta taidokkaasti he liikkuivat lavalla six-packkeineen.

Musikaalin jälkeen matka jatkui Kaarinaan, jossa esiintyi Taage Laiho Gang. Kaveri soittaa kyseisessä bändissä ja pitihän häntä mennä fanittaan :) Taas kerran oli tarjolla kunnon setti hyvää vanhempaa heviä ja löytyihän soittolistalta iki-ihanaa Queensrÿcheäkin, Iron Maidenin, Saxonin, Ozzyn ja muiden seasta. Joskus sitä vaan kadehtii ihmisiä, jotka oikeasti osaa soittaa. Kaverin sorminäppäryys oli taivaallisen ihanaa katseltavaa. Aiemmilla keikoilta ei ole yhtään kuvasatoa ittelläni, mutta ehkä jo tällä kertaa saan muutaman kuvankin, kun oli kuskina toimineena kaverillamme digijärkkäri mukana. Tuli seisoskeltua melko lähellä, joten kuulo oli melko heikoilla muutaman tunnin tuon jälkeen. No, eipä keikkoja olekaan taas tiedossa, joten ehkä tuosta ei kuulo lähde, jos kerran vuoteen nauttii vähän enemmän.

Tuttujakin näky, ihme kyllä, tosin yksikään ei ollut niin hyvä tuttu, että oltaisiin paria sanaa enempää vaihdettu.. :(

Korsetti istui todella hyvin, tuosta ei tullut liian puristava, vessassa käynti onnistui ja sain vaatteet vielä takas päällekin ihan ok, kiitos kevytrakenteisten muoviluiden. Kivasti tuolla saa ulkonäköön vaihtelua, pitäisi vissiin tännekin kuva laittaa, mutta kun unohtui ottaa :D

Huoks, mitenkähän tästä arkeen jaksaa palata, tylsään arkeen, tylsään työhön, tylsään elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti