torstai 13. tammikuuta 2011

Teloin taas

Meikäläisellä näyttää olevan erehtymätön kyky teloa itteni sellases mikä ei ole normaalia. Tällä kertaa syynä oli tankin korkki ja kohteena sormi. Huomenna sormi on luultavasti ihan musta, sattu sen vertaa kovin. Ja mä kun vaan otin auton tankinkorkkia auki, oli vähän tiukka ja siinä sit lahjakkaasti väänsin sormeni. Auh.

Minullahan on myös vuosien varrella kokemusta siitä, miten tullaan portaita alas vauhdilla ja saadaan pari varvasta sijoiltaan.

Olen myös onnistunut kaatamaan kinkun paistorasvat jalalle. Tuloksena liukas lattia, rasvaista pyykkiä (kun hätäpäissäni heitin lakanat imemään rasvaa) ja kämmenenkokoinen palovamma.

Uiminen pimeässä on vaarallista. Siskon kanssa uitiin naku-uintia syyskuun kylmässä yössä ja nousin vähän reippaasti laiturille. Seurauksena murtuma jalkapöydässä.

Kaikilla näistä kolmesta kerrasta oli kyseessä sama jalka...

Puhumattakaan siitä, kun viime talvena yritin irrottaa halkoa toisesta vähän väärällä tavalla ja halko kimposi omaan otsaan. Kulma auki ja julmettu kipu, mutta onneks silmä säästyi.

Kohelo en ole, mutta välillä sattuu, onneksi ei koskaan ole sattunut mitään isompaa (koputanpa puuta varmuuden vuoksi). Jospa siis menisi vaikka sohvalle makaamaan, siinä ei kai tule muuta kuin makuuhaavoja :)

1 kommentti: