maanantai 17. tammikuuta 2011

Lunta ja koirannaurua

Hiphei,

eilen oltiin vanhimman likan kanssa lenkillä. Viima oli kamala ja luntakin sanoi niin, että naamaa pisteli. Suunnistimme yksityistietä eteenpäin, niin ei tarvinnut koiria kiinni laittaa, paitsi se vanhin, jota ei lenkillä uskalla päästää irti, muutoin kuin ihan lähellä kotia, jolloin se juoksee suorinta tietä oven taakse odottamaan sisälle lämpimään pääsyä. Hyvin tuo vanhus, nimeltään Nippe, jaksaa vielä lenkillä käydä, nivelet on vähän väljät ja meno hölttäämistä, mutta kun ei satu eikä aristele niin hauskaa sillä vaan näyttää olevan, vaikka ikääkin on jo 14,5 vuotta. Loput koirat siis kirmailivat edestakas irrallaan, Gilla, Kawa ja Bretta. Takasinpäin tullessa Kawa sai hepulin. Sillä on muutenkin tapana komennella meitä ihmisiä ja toisia koiria haukkumalla ja näykkimällä nilkasta tai repimällä ranteesta. Todella rasittava tapa, mutta antaa pojan pitää hauskaa. No niin, siis se hepuli.. ensin se haukku kun nartut juoksi pitkin hankea ja likka istu penkalla. Sitten se yks kaks lähti juoksemaan hurjaa vauhtia eteenpäin, meinas vissiin kotiin lähteä. En ole Kawan nähnyt juoksevan noin kovin vuosikausiin, meno oli kuin kilparavurilla :)

Huomenna tarttis mennä Turkuun, olis tarjolla työpaikan harjoittelupäivä. Saa nyt sitten nähdä, mitä ne musta tykkäävät ja ottavatko töihin. Homma ei ole ihan omaa alaa, mutta kai sitäkin vois tehdä, ainakin vähän aikaa.

Sain joululahjaksi lahjakortin lankaliikkeeseen. Lauantaina sitten tyttöjen kans lähdettiin shoppailemaan ja kävin tuhlaamassa kortin. Oih, oli pikkasen liikaa valinnanvaraa, kun ei ollut mitään suunnitelmaa, mitä sillä kortilla hankkisi. Jotenkin vaan tottunut noita koirankarvalankoja neulomaan. Lopulta ostin sitten ihanaa kirkkaan vaaleaa vihreetä ja reippaan oranssia kampavilla/silkkilankaa, ajattelin jos niistä tekis jotain harsonohutta huivia. Sitten ostin myös lenkkimohairia, siitä harsomainen neuletakki. Ja vielä lopuks likalle ihan vaan kivanväristä normilankaa, neulokoon siitä sitten mitä tykkää.

Tämänhetkinen neuletyö on ollut koirankarvalangasta (50/50%) villasukat yhdelle tutulle miehelle. Eilen harmikseni lanka loppu vähän ennen kärkeä kesken ja tänään joutuu sitten kehräämään uutta. En olekaan vielä kesän jälkeen kehrännyt ollenkaan, ohjelmassa siis rukinviritystä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti