keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulu, joulu, tullut on..

Joo o, kyl se taitaa tulla, joulu nimittäin. Kynttilöitä, koristeita, niist on joulu tehty. Kunhan tuota lunta ei enää tulis yhtään enempää. Alkaa olla jo ihan riittävän jouluisan näköistä.

Kävin tänään ettimäs ulkovaloihin uusia lamppuja. Ei oo mitään montaa vuotta vanhat lamput, mut arvatkaa vaan, löytyykö polttimoita. No ei. Kaikki on siirtynyt ihan vaan lediaikaan, eikä tavan polttimoita saa mistään. Toivottavasti huomenna on parempi onni, täytyy käydä kyselemäs jostain Turuust.

Töis o pitäny täl viikol olla vuoros, mul sattu aamu.. eli herätys kello 4... jotta ehtii kuudeks töihin. Toisaalt ihan kiva, ku si o kotona jo klo 15. Jos olis iltavuoros, olis kotona vasta puol 12 yöllä. Ehkei sekään kovin kivaa. Hirmu suunnittelut on vaa joutunut tekee ton takia ja ku ollaan viel viikonloppuki töis, tekee se sen, että kaikki joulujutut on järkättävä muulla tavoin. Siks oonki suunnitellu kaikenlaista etukäteen ja miettiny, mitä tekee mikäkin päivä, ettei yhdelle tuu liikaa. Tänään oli vuoro joulukoristeilla ja olohuoneen siivouksella :)

Ai hitto, joulukinkkuhan on otettava sulamaan, jotta sen voi lauantaina jo paistaa. Maanantaina pitää olla kylmää kinkkua tarjolla :) Siis pakastimelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti