sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuoden viimeisiä hetkiä

Joulut on juhlittu ja uutta vuotta jo odotellaan. Saahan nähdä tuoko se mitään uutta tullessaan, vai mennäänkö samalla vauhdilla ku tähänki asti.

Kamerasta löytyi muutama otos joululta. Kuten kuvista näkyy,  leffoja katsellen ja lorvaillen meni joulu. Käytiin jopa leffateatterissa kattomassa elokuvaa Rakkauden rasvaprosentti. Mä tykkäsin kovasti, hieno kuvaus rakastumisen vaikeuksista :)



Likalla on monta rautaa tulessa aina ja välillä käsityöt jää kesken.. löysin keskeneräiset lapaset, joten tein  toisen valmiiksi, ekan hän olikin itte jo tehnyt :) Lankana joku norjalainen Maija, 85% villalanka.  Kiva tuollainen kuviolanka.


 Miehen tytär oli tehnyt meille jouluksi tämmöisiä sytykkeitä. Siis ei oikeesti noita voi polttaa, noihan on todella kauniita. Tehty ihan kanamunakennosta,  ruusun muotoon sitä kennoa, sitten kasteltu sulatettuista vanhoista kynttilöistä  saatuun massaan ja lopuksi jotain hilettä päälle. Kauniita!!


Tänään käytiin myös kattomas uutta autoo. No ei kyl ostettu, mutta tästä se taas lähtee. Tarkoitus olis vaihtaa toi meidän vanhempi 124-korinen pois ja joku väykky tilalle. Dieseliähän tässä tarvittais, mulla kun tuo työmatka on pitkä ja nyt vakipaikan saatuani se myös pysyy pitkänä :) Auto oli kyl nätti ja toimiva, pikkuvikoja tosin oli ja vähän vanha kuitenkin, kun itte ollaan mietitty jos vuoden pari uudempaa kuin mitä meidän nykyinen väykky on. Kattoo ny sit, millainen viimein löytyy...

Kynttilätunnelmallista iltaa viettäen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti