tiistai 25. joulukuuta 2012

Talven tuntua

alkaa tosiaan olla talven tuntua. Tänään käytiin lenkillä ja tuuli työnsi hiutaleita naamaan kiitettävällä voimalla. Mutta tulipahan poltettua joulukinkkua pois. Meinas jo alkaa seinät kaatua päälle ja oli päästävä tuulettumaan :)

Jouluaatto meni rattoisasti perinteiseen tyyliin, haudoillakäyntiä, saunomista, ähkyynsyömistä ja lopuksi lahjoja :) Ei tullut mitään kovin ihmeellistä, sisko oli tehny kauniin tonttu-ukon virkkaamalla, sisällä oli lasipurkki. Yhdestä paketista löytyi kummitytön valokuva, murunen :) paketeista löytyi myös lämpimiä peittoja, ihanat tohvelit äidiltäni, paistinpannu, saippuaa, voiteita, sukkia.. sellaista peruskamaa. Pääasia oli, että ilta oli mukava, kaikki yhdessä.

Joulunaikaan tulee katottua hirveesti leffoja, mitä ei muutoin ehtisi kattoakaan. Onneks tulee ihan kivoja, tosin en täs ny muista ees mitä o tullu katottua :)

Lapset on kivoja, ihana ku ne o taas kaik tääl, mut välil saisvat olla hetken hiljaa :) Meil o viikol nykyään nii hiljasta, että sit ku meteliä, nii se jo melkein hermostuttaa :) mut kyl se täst taas.

Ei oo ees kuvia laitettavaks, tänään lenkillä likka otti paljon kivoja kuvia, samoin eilen illasta, mutta ne taitaa olla vielä kaikki tyttären kameras, joten odotellaan niitä.

Hyvää loppujoulunaikaa kaikille niille, jotka viittivät lukea tätä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti