sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Jouluaskaretta

Joulu, joulu tullut on...

ei onneks ihan vielä. Työviikko alkaa jo klo 6 huomenna, meil on vuoden kiireisin aika. Täytyy yrittää olla ahkera...

Eilen illasta pakattiin likan kans joululahjoja. Inventoitiin samalla, mitä viel tarttee hankkia ja tänään si käytiin ostamas viimeiset hankinnat. Ny ei tarttis enää siihen si puuttua ollenkaan. Harmittaa vaan, ku mies ilmoitti, ettei hän aio pakata yhtään lahjaa. Ei tunnu kauheen kivalle pakata itte lahjoi, etenki ku tietää etukäteen, mitä saa. Etenki ku siel on vaan paistinpannu ja sillekin olis ollu pusseja, mihin laittaa.

Pitäis viikon aikana ehtiä laitella joulujuttuja, koristeita, vähän siivoilla, pöytäliinoja, kynttilöitä.. sais vähän jouluntunnelmaa aikaan. Tuntuu muutoin nii kovin tylsälle aloittaa joulunvietto työviikon jälkeen, jos mitään ei ole laitettuna. Etenkin ku lapset tulee meille jouluksi.

Tänä vuonna  vaihteeks valkoiset kynttilät, yleensä on ollut punaiset tai kullanväriset.


Aloitin taas piiilarikokeilun. Kaikki aikaisemmat kokeilut on tyssänny siihen, että silmät on alkanu kutista vietävästi parin tunnin jälkeen, eikä niillä ole nähny mitään. Nää uudet on ny sit silikonia ja pitäis olla 80% kosteutus. No paremmat nää on ku aiemmin, mut silmät tahtoo vaan kuivua ja sit ei näe kunnolla. Pitää hakee optikolta kosteutussuihke ja kattoo miten se sit auttaa asiaa...

Ei hitto, tarttis ommella ja neuloo ja vaikka mitä, mut en oo ehtiny/jaksanu kerta kaikkiaan juur mitään. Pitäis yrittää edes jotain, emmä tajuu, miks ei jaksa enää mitään tehdä :( Työ vie kaiken energian ja sit pitää yrittää vähäl vapaa-ajal kiirehtiä tehdä kaikki muu mitä on. Äh.

Ei hitto, jotain hommia pitää hoidella just ny...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti