sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Äkkiä se viikko meni


Ja tänään lähti nuorempi likka isänsä luo takas marsuineen. Ikävä jäi sekä tyttöö että marsuja. Mutta onneks ne tulee taas jonku ajan päästä käymään. Tässä pari kuvaa vielä:

Nyytti

Kaks hassua 
 Nyytti tuli meille silloin, kun Ruudun kaveri, Raita otti ja kuoli tuntemattomasta syystä. Eläinlääkärillä sitä käytettiin, muttei syytä löytynyt huonontuneeseen kuntoon ja se kuoli lyhyen sairastamisen jälkeen. Ruutu kaipasi kaveria ja tarmokas Nyytti tulikin sen kaveriksi pian. Nyytillä on takanaan näyttelyitä ja poikasetkin, joten mikään teini se ei ollut meille tullessaan, mutta sopivan ikäinen Ruudun kaveriksi. Nyt ne putputtaa mennä peräkanaa joka paikkaan :)
Ruutu







Poseeraavat tässä nää molemmat :)
Harmittaa, kun kelit meni taas talvisiksi. Tykkäsin niin kovin, kun pääsi jo iltaisin lenkillä käymään eikä ollut kylmää. Nyt on taas lunta ja pakkasta :(

Jotenkin tänään ei tää bloggeri nyt oikein suostu toimimaan yhteistyössä. Nuo alemmat kuvat reistaa, eikä niiden siirtely/ sivuunkirjoittaminen oikein suju. Kattoo nyt sit miten ne käyttäytyy, kun tästä jatkaa kirjoittamista. 


Aa, toimii..tai si ei...

Perjantain olis Kilven keikka Pöytyällä. Sinne olis tarkoitus mennä,  mikäli vain mies saapuu ajoissa kotimaisemiin töistään :) Ei ollakaan käyty taas aikoihin missään keikoilla. 

Toin töistä tollaista pakkauksien ympärillä käytettävää muovivannetta eli nauhaa. Kokeilin ja siitähän sai ihan kivasti tehtyä koreja. Kunhan ei vaan yritä saada liian tiukkaa koria aikaan... värivaihtoehtojakin on kivasti. Nämä kuvan pikkukorit ovat vain noin 10 senttisiä. 

 Kokeilin myös aikaansaada sytykkeitä :) Miehen tytär oli tehnyt meille sellaisia joululahjaksi, ne oli ihania, söpöjä, missä oli kimallettakin. Sääli melkein polttaa niitä. Tässä ihan tälläisiä arkisia :) Ei tarvittu muuta kuin kananmunakennosta ensin ruusunen, sitten vettä kattilaan, toinen pönttö sisään, siihen vettä kans ja sinne kynttilänjämiä sulamaan. Sitten vaan kastettiin pari kertaa siellä noita ruususia ja steariini tarttui niihin kiinni. On ne ny vaa hianoi :)
Mut jos ny kattois hetken telkkaria ja si maate, että jaksais taas työviikon. Harmittaa, ku viikonloput menee nii nopiaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti