maanantai 18. maaliskuuta 2013

Revontulien loimutessa


Hellurei, 

On ne kummia, noi kissat. Meillä on ollut tuo kiipeilyteline vuoden verran ainaki tuolla nurkassa. Alkuun se kiinnosti kissoja ja sit ne hylkäsi sen lähes kokonaan. Nyt kun siirrettiin se tuohon keskemmälle huonetta, kysyntä on ollu kovaa. Jopa meidän jättikissa Harri tunki ittensä siihen ja innostui riehumaan lelujen kanssa. 

Harri :)
 Hauska huomata, miten pienellä vaivalla kissoille saa ihan uutta kivaa. Nuo alkavat olla jo niin laiskoja, ettei ne juurikaan vissiin hiiriä pyydä. Toisaalta ei meillä kyllä paljoa ole enää hiiriä näkynytkään, kai se kissojen läsnäolokin jo karkottaa ne :)Kesken illan vieton piti sitten lähteä katselemaan revontulia, likka kun kuuli, että niitä on näkyvillä. Hän saikin otettua kivoja kuvia, kun ensin opetteli käyttämään uutta kameraansa. Ei ole tullut aiemmin vissiin kokeiltua pimeäkuvausta. Oppiahan tuo tarvitsisi, että osaisi kunnolla käyttää kaikkia hienouksia, mutta näistä kuvista tuli ihan toimivia.


Ja lopuksi vielä tyttären ottama kuva Bretasta, joka innostui leikkimään Genius Miken kanssa. Hieno lelu, johon saa makupaloja sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti