torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen aikaan

Pääsiäistä viimeinkin.

Ja ihana lyhyt loma. Huomen aamulla lähdetään pikavisiitille Savoon, täti ja serkku viettävät synttäreitään ja on kiva päästä näkemään taas sukulaisia. Niiden seurassa on aina hauskaa :) Sen verta hulvatonta on meno savolaisten kesken :)

Näin hienoissa maisemissa käytiin iltalenkillä tällä viikolla. Tässä ylemmässä kuvassa näkyy naapurimme :) Isompi rakennus on asuttu, käytännössä vanha Patakosken koulu. Pienempi rakennus on tyhjillään, siinä on aikoinaan toiminut koulun keittiö. Noilla naapureilla on ikivanha hevonen. Silloin kun muutimme tänne, jotkut naapurit sanoivat sen olevan 22-vuotias, joten nyt sen täytyy sitten olla jo 31 v. Ei kai hevonen elä niin vanhaksi?


 Tässä toisessa maisemakuvassa näkyy, ettei meil pal mettää ole :) kilsatolkulla vaan peltoja ja tuulet tuivertaa sen mukaisesti :)
Touhutoopet lenkillä :)


Kontaktia noi koirat ottaa kyllä tosi hienosti. Bretta etenki käveli lenkillä nii hienosti (sitten lopuksi). Kun vaan olis aikaa treenata noitten kans, tiedä mimmoset meriitit niitten kans olis saanu. Mut ku ei aika vaa riitä :(

No, jos sit taas jotain muuta tekis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti