lauantai 30. maaliskuuta 2013

Juhlista palattua

Eilen oltiin serkun ja hänen äitinsä juhlissa. Kivaa oli, ja koko päivä meni :) Tarjoomukset oli herkulliset ja oli ihana tavata taas sukulaisia ja viettää heidän kanssaan hetki aikaa. Harmi, kun vaan aina tahtoo olla se aika niin lyhyt.
Herkullisia kakkusia :)
Näin iloisena en olekaan itteäni usein nähnyt :)
 Juhlien jälkeen haettiin nuorempi likka isältään meille pääsiäisen viettoon. Samalla piti kurkata lukion kasvattamia tipusia. Ikää tällä seitsikolla oli vain neljä päivää, silti ne nokkivat ja kuoputtivat ruokakuppia täyttä päätä :)

Tipuset.
 Jostain syystä tästä neidistä ei koskaan saa asiallisia kuvia :) Kiva kun hän on taas vaihteeksi meilläkin hauskuuttamassa :)

teini :)
Tänään ostin sitten muuten kävelysauvat :o Saa nähdä huomenna, osaako niillä edes kävellä :) Likka osti ittelleen sykemittarin, sitä aion lainata. Molemmat tyttäret ostivat tänään myös nastat kenkiinsä. Kehuivat koekäytön jälkeen, että niillä voi juosta tuolla jäisillä teillä. Joutuu varmaan tiistaina mennä ittellekin sellaiset hommaamaan, kun keväällä varsinkaan ei tahdo kävelemisestä tulla mitään liukkauden takia. 

Männiäisten asut ovat sitten valmiit. Vein ne tänään näytelmäharkkoihin ja olivat tyytyväisiä. Vaihdossa sain pussillisen lisää kangasta. Tarttee niistä ommella päähenkilöiden asut :o

Nyt Cry-Baby :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti