lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ajattelemisen aihetta

Tänään tutustuin Elisan päiväkirjaan, siis sen tytön, joka oli koulukiusattu ja tappoi ittensä. Vanhempi tyttäreni luki otteita netistä. Tuntuu kamalalle ajatella, että lapset kiusaavat toisia niin pahasti. Hakkaavat, potkivat, yrittävät hukuttaa. Toinen ei uskalla kertoa edes vanhemmilleen ja lopulta päätyy ratkaisevaan lopulliseen valintaan, itsensä tappamiseen. Itse olen aina yrittänyt puolustaa sorrettuja, enkä siedä minkäänlaista kiusantekoa. Tuntuu pahalta, kun kukaan ei ole ollut tuota tyttöä auttamassa. Tässä linkki päiväkirjoihin ja tytön äidin/isän blogiin.
http://taruolento.com/blog/category/Elisa
http://enkelielisa.vuodatus.net/

Tänään ommeltiin taas kerran. Tyttö teki kolme tyynyä huoneeseensa, mä ompelin tollaisen neulekorin tapasen. Tuo on vanha lehtilaatikko, ostanut joskus vuonna yks ja kaks sen Tiimarista, siinä on nyt jo kolmas kangas menossa. Tein tuohon vielä kivat taskut, niin saa sakset ja muut taskuun, eikä ne loju neuleen seassa.


Ommellessa tuli eteen ongelma, meillä tarvitaan toiset kunnon Fiskarsin ompelusakset. Luultavasti päädymme hankkimaan tämmöiset:
http://homeware.fiskars.com/web/fiskarsweb.nsf/fi/sakset_muumisakset

Sain äitienpäivänä orkidean lahjaksi. Nyt se kukkii jo toista kertaa. Orkidean kukat on aina yhtä upeita.


Mitähän kivaa sitä huomiseks keksis.. lenkille pitää ainaki lähtee.


1 kommentti: