torstai 22. maaliskuuta 2012

Tuntematon vierailija

Eilen illalla huutelin kissoja sisälle. Yllättäen ne olikin kaikki sisällä, mutta silti ulkona mulle vastasi kissa. Selvisi, että kyseessä on joku vieras katti..

Likka oli nähnyt yöllä tuon kissan, joka minulle vastaili naukumalla. Kyseessä oli harmaavalkoinen kolli. Me jo luulimme, että se olisi meidän kadonnut Duca.

Tänään tuo kissa ilmaantui illan tullen taas terassille, tällä kertaa menimme ulos ja hän tuli iloisesti naukuen syliin. Kannoimme sen kylpyhuoneeseen, turvaan toisilta kissoilta ja koirilta. Ruoka maistui heti ja kauhea puskeminen alkoi. Seuraavaksi piti kaivaa varmuuden vuoksi vanhat Ducan kuvat esille, yhdennäköisyys on nimittäin ilmeinen. Värimerkit eivät täysin täsmänneet, joten kyseessä on jonkun toisen kissa.

Samalla muistin, että kaupan ilmoitustaululla oli ilmoitus kadonneesta harmaa-valkoisesta kissasta... kello oli jo niin paljon, että kissa saa viettää yön meidän saunassa. Aamusta soitan heti kaupalle ja pyydän antamaan numeron, joka ilmoituksessa oli. Katsotaan, löytyykö katille omistaja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti