lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kissa läks

Eli tänään vietiin sitten se eilen ilmaantunut katti eläinsuojaan. Hienosti tuo tonne jäi, eikä ollut kiukkuinen toisille kissoillekaan, vaikka ihan naapurissa niitä oli. Toivottavasti raukka löytää vielä omistajansa, tai edes kivan uuden kodin. Tänään yritin etsiä, jos sen omistaja löytyisi täältä. Kävin kyselemässä yhdestä talosta, soitin yhdelle, jolla oli kissa kadoksissa, soittelin naapurit läpi, jos joltain olisi hävinnyt. Turhaan. Joten sitten illan tullen ajettiin Riihikoskelle, jossa eläinsuoja sijaitsee. Yhtään kuvaa ei kisusta tajuttu ottaa, vaikka monta kertaa oli aikomus.

Riihikoskelta tullessa ajeltiin sitten likan kanssa Auraan iltakahville :) Ei ollakaan oikein ikinä moista harrastettu, joten kerta se on ensimmäinenkin. Käytiin ABCl hotkasemas paninit ja kahvit, jonka jälkeen ajeltiin sit kotiin. Menihän se ilta siinäkin, eikä mitään muuta tarvinnut enää tehdä.

Harmittaa vaan, kun en oo huomannu, että tänään tulee Highlander. Moon ain ollu ihan in love tohon leffaan, tai kaikkiin niistä. Niithä o kolme. Joista mun mielestä tää eka on ehdottomasti paras. Vois olla kiva itteki elää ikuisesti....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti