lauantai 31. maaliskuuta 2012

Amarylliksenkukka

Nyt on sitten inventoinnit töissä tehty meikäläisen osalta. Oli aika rankka päivä, mutta tulihan tuosta ihan kiitettävästi viime viikolle ylitöitä. Rahalle on aina tarvetta. Olin saanut myös tyttärelle töitä tuolta siksi aikaa ja hänkin tienasi ihan kiitettävästi ns. taskurahaa. Joten huomiseksi voimme unohtaa työasiat ihan täysin.

Huomenna vois taas ommella jotain kivaa...

Mutta meillä alkaa maisemat olla tämmösiä jo.. tai tuo kuvahan on jo viime viikolta, joten tällä viikolla ei ole lunta ollenkaan enää. Mitä nyt jossain kinoksissa vielä jonku verran.


Olipa vuosia sitten amaryllis. Se kukki jouluna kauniisti. Ohjeiden mukaan annoin sen kasvaa ja olla, kunnes lehdet rapistuivat. No niin kävikin. Laitoin kukan lopulta autotalliin, ilman vettä. Sen piti muka levätä siellä, mutta ei se mitään levänny. Alkoi jonku kk päästä taas työntää lehtiä. Toin kukan sisään ja annoin vettä. Lopputulos oli lehtiä, muttei kukkaa missään. Lopulta kyllästyin ja annoin sen vaan olla. Tais olla tuolla loppukesästä... Tuohon sen unohdin ovenpieleen kaiuttimen päälle. Yks päivä katoi sitä ja ihmettelin, mitä vihreetä siel o. Yllätys oli todella suuri, kun ei siellä ollutkaan lehtien alkua vaan kukkavana. Ja tuolta juuresta nousee toinenkin :) Innolla odotan kukan aukeamista nyt.


Tulis jo kesä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti