tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hiihtokelit

No niin, selvisin tänään töihin vanhemmalla mersulla, onneks tiet oli sulat ja kuivat, niin ei tarvinnu sladitella miten sattuu :) Väykyn konehuoneesta löytyi tämän näköistä silppua, siellähän se hihna on missä sattuu ja loput vielä tuolla pohjapellin päällä. Uusi hihna on sitten jo tilattuna, joten toivoa on, että ajamaanki joskus viel pääsee.




Tänään käytiin likan kans hiihtämässä. Olikin vallan ensimmäinen kerta tänä vuonna. Äkkiä sitä matkaa tulee, vaikka vaan pellon reunassa käytiin. Vissiin pari kilsaa tuli hiihdettyä. Koirista meillä oli mukana vain Gilla ja Bretta, hanki kantoi kivasti koiriakin, vaikka ne välillä hupsahtivatkin, kun vauhtia oli liikaa.

Tässä vielä kuva meidän Harrista, joka muuttui ihan kummalliseksi lääkärireissunsa jälkeen. Tuo on aina ollut semmoinen oman tien kulkija, ei oo tykänny olla sylissä tms ja mieluiten koko ajan ulkona. Sitten sille tuli virtsatietulehdus ja sai kipulääkettä ja antibioottia. Tuosta on nyt jo toista kuukautta aikaa, mutta kissa muuttui. Nyt se tykkää tulla syliin, tunkee oikein puskemaan ja hakkaa päätään leukaa vasten. Eikä ole mitään haluja ulos, vaan mieluiten makoilee sohvalla meidän ihmisten sylissä. Todella kummallista, mitähän ne sille oikeesti siellä antoivatkaan :D


Nyt vielä unien houkutukseksi rauhoittavaa yrttiteetä ja sitten maate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti