keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Terveisiä

Jopas aika vierähti. Meillä meni adsl-boxi juntturiin lauantaiyönä, eikä vikaa paikallistettu ennenkuin tänään. Joten siitä syystä on ollut vähän hiljaiseloa.

Kotiteollisuuden keikka tuli ja meni. Oli ihan kivaa, vaikka musa oli aika tahmeaa puuroa. Hirvee meteli ja biisit tunnisti vasta puolivälin jälkeen. Yks kaveri tavattiin siel ja sen kaa lauleskelin biisei. Kokonaisuutena oli ihan kiva reissu. Tämän näköisenä bilehilenä tuli lähdettyä:


Mitään en ole oikein taas saanu aikaan, mutta onneks ees tämmöiset koiranhihnat tuli tehtyä. Jokaiselle koiralle oman värinen hihna ja panta. Eikä tullut maksamaan kuin pari euroa per kappale, kun oli noita metalliosia entuudestaan tullut jemmattua.  


Eipä tässä ihmeitä muuta, Gillaa käytin mieheläs mutta todettiin se, mitä olin jo aeimmin epäillytkin. Ei se mitään juoksulla ole, sil on tulehdus :( Todella harmittavaa, eikä ole ensimmäinen kerta. Tolla on toi homma jo jotensakin kroonista laatua. Pitää ottaa yhteyttä lekuriin ja ihmetellä sen kans asiaa. Ei tuosta mitään tuu, että se o ain vaa tulehtunut. 

Bis nächsten Tag.


1 kommentti: