maanantai 26. maaliskuuta 2012

Töitä töitä ja viikonloppureissu pääkaupunkiseudulle

Tää viikko menee töissä, meil on viikonloppuna inventaario ja siihen valmistautuminen tekee kiireen ja kauheen määrän töitä :D Ei pal jaksa mitään muuta kyl tällä viikol. Hyvä että pyykit edes jaksaa pestä.

Lauantaina käytiin shoppailureissul. Ensin mentiin Selkissä olevaan työvaatemyymälään. Ihan kätsy paikka, siel oli tosi edullisia käytettyjä työvaatteita, tosin ei mulle. Miehelle ostettiin uudet työvaatteet, ku entiset on ihan jo puhki ja kuluneet. 7 housut, 5 paitaa ja 2 takkia maksoi 40 e, ei paha ollenkaan. Itte olisin halunnut ostaa mustat työhousut, muttei siellä ollut. Pitäis varmaan tehdä joku etukäteistilaus, että varaisivat mulle. Ne kuulema menee aika nopiaan aina.

Selki sijaitsee jossain päin Nurmijärveä, tai sen läheisyydessä ainakin, jos jotakuta sattuis kiinnostamaan.

Tuolt lähdettiin ja käytiin pikaiseen syömässä pizzaa, jonka jälkeen ajettiin Vantaalle ja shoppailee Jumboon. Isäntä nukku sillä aikaa autossa, oli väsyny edellisöisestä töistätulostaan ja me viel herätettiin heti aamusta reissun päälle. Kierreltiin kaikennäköisiä liikkeitä. Mekassa oli ihania kenkiä tosi hyvillä alennuksilla, muttei tietenkään mitään mulle sopivaa. Likka ihaili pitkän tovin 10 senttisiä kapeakorkoisia kultakorkkareita, mutta jätti sitten sentään ostamatta :D Itse en löytänyt koko reissulta muuta kuin uuden lompakon entisen jo nuhjaantuneen tilalle. Likka löysi itselleen keinonahkatakin, joka on pehmeydeltään ihana, ihan kuten oikee nahka sekä kivat nahkatennarit kesäks. Sen entiset kengät olikin jo aika loppu. Kiva oli kyllä kierrellä, vaikkei mitään tullutkaan ostettua. Kotona tajusin, että olisinhan mä tarvinnut sukkia ja uuden hiusharjan.

Ai niin, käytiinhän me Petikon Eurokankaassa, joka ilmeisesti kuitenkaan ei ollut Petikossa vaan Varistossa :D Tuota netissä mainostavat Suomen suurimmaksi kangaskaupaksi. Ei se ny nii iso ollu, sellanen ihan ku moni muukin. Valikoimakaan ei ollut sen kummempi kuin Salon Eurokankaassa ja nappivalikoima oli jopa surkeaksi mainittava. Likka osti kuitenkin ittelleen pellavasekoitetta, josta se tekee koulussa shortsit. Itse ostin tummansinistä kangasta kauluspaitaa varten.

Ja pitihän meidän käydä sightseeingilla, etsittiin Huvilakatu, tutummin Salkkareitten Pihlajakatuna tunnettu.. Löyty se ku aikansa ihmetteli... sit vielä Vuosaareen hakemaan kahvipullaa ja kavereille Vantaalle kylään. Kaikenkaikkiaan kiva reissu ja alko tehdä mieli lähtee junalla keskustaan shoppailemaan kesäkelillä :D

Eilen eteni korsettikin (kokokorsetti). Päädyin pikaratkaisuun.. Olen epäillyt, jos tuosta ei tulekaan mitään, joten en käytäkään siihen kaunista satiiniani, jonka olen siihen ostanut, vaan teen sen farkusta. Vanhat farkkukankaat ei haittaa, vaik menis suteen. Satiinin säästän vyötärökorsettiin. Keinoluu vaan loppui kesken, enkä tiedä mistä muualta sitä saa paitsi Loimaan Kangaspeikosta.. Kävin tänään kokeilemassa Kaarinan Jättirättiä, huonolla tuloksella, ei ollut kuin rigelene-nauhaa. Ehkä tilaan sitä samalla kun tilaan uuden plansetin..

Eipä muuta, ny nukkumaan, jotta jaksaa taas aamun aloittaa ylitöillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti