sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sunnuntaita

Tänään en tehnyt sitten oikeestaan yhtään mitään. Tai siis...käytännössä en vielä yhtään mitään :o Aamupäivä meni siihen, ku odoteltiin että nuorempi likka viedään junalle. No, pestiinhän me possut, eli marsut sitä ennen, olivat niin pissisen hajuisia, että pestiin ja föönattiin ne. Tuntuvat tykkäävän, kun istuvat sylissä ihan tyytyväisinä föönauksessa.

Nuorempi lähti sitten junalla marsuineen takas isänsä luo. Oli kiva nähdä ja touhuta yhdessä, eikä mee onneks pitkää aikaa kun taas nähdään.

Vanhempi innostui lukemaan vitsejä ruuan päälle. Niitä riittikin sitten pariks tunniks ja maha siinä kipeeks tuli. Unohdin jopa pyykit koneeseen :o pitäis muistaa vielä heittää ne narulle.

Eilen illalla tuli katottua pitkästä aikaa oikein urakalla leffoja. Ensin katottiin tallenteelta "Matilda ja lasten kapina", se tuli joskus joulun aikaan telkkarista, nyt vasta ehdittiin katsomaan. Oli tosi hyvä ja mukaansa tempaava, joskin aika pelottavakin, jos ajatellaan, että ikäraja oli 7 v. Tuon jälkeen katottiin nuoremman likan kanssa "Enkeleitä ja demoneita", sekin oli mukaansa tempaava ja mielenkiintoinen.

Ei jaksa millään odottaa kevättä!!! Tänää oli jo todella hieno keli, tiet oli kuivat ja aurinko paistoi. Keli oli hitusen kylmä, ei ollu kuin nollakeli, mutta aurinko lämmitti silti hienosti. Ny onkin sitten jo -6 astetta pakkasen puolella.

Meinasin ommella tänään, mutta taidankin tyytyä neulomaan. Sais tuon pitsivirityksen valmiiks joskus, niin pääsis muihin neuleisiin. Koirankarvaakaan en ole koko talvena karstannut, kun odottelin, jos saisin karstamyllyn. Olin jo kerännyt siihen rahaakin, mutta akuutti tarve meni edelle ja ne rahat meni jo. Jos saan nuo koirat astutettua ja kantaviksi ja niin edespäin, niin sitten kyllä investoin myllyyn. Maksaa juutas nelisensataa euroa...
tuolta löytyy kuvaa semmosesta ku haluan:
http://www.laurilan.net/cat/product_catalog.php?c=9

Nyt neuleen kimppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti